Invitation til SØNDERBORG BREAKDOWN vol. 4

I GADEIDRÆT er vi vilde med fede initiativer, her er et af dem og du kan være med!
Derfor hjælper vi SØNDERBORG BREAKDOWN med at sprede ordet!

Den 4/6 kl. 11.00 – 20.00 afholdes SØNDERBORG BREAKDOWN vol. 4.
Eventen kommer til at foregå i Sønderborg, ved havnekajen med udsigt mod Sønderborg Slot

Hvad er BREAKDOWN?

BREAKDOWN er en street-event, som i år forventes at blive Danmarks største. Eventet er street-kultur på højt plan, der vil blandt andet være graffiti, skateboarding, BMX, parkour, slackline og breakdance samt workshops, og vi lover, at det bliver en stor oplevelse – helt gratis!

Hvis dig og dine venner har lyst til at stille op i konkurrencerne, som er skateboarding og breakdance, eller lave en aktivitet på selve dagen, kan vi tilbyde mulighed for gratis overnatning. Ved deltagelse med en event bedes du/I kontakte ungekoordinator Lykke Stine Farre på tlf. nr. 27 90 45 52 eller på mail lyfa@sonderborg.dk senest d. 1. april 2016. Ønsker du at deltage i konkurrencen dukker du bare op; men hvis du gerne vil overnatte (hvilket er en god idé), kontakt da venligst Sønderborg Skatehal (Mette Lauridsen) på tlf. nr. 22 58 53 56 eller princess1972@live.dk.

Vi håber, at du/I har lyst til at kigge forbi, måske prøve nogle af vores workshops, og have en sjov og spændende dag sammen med os; Men alle er mere end velkommen som publikum på dagen – Vi lover, det bliver mega dope!

Find os på facebook: Sonderborgbreakdown

 

sønderborg

Venlig hilsen

SØNDERBORG BREAKDOWN

Idrætshøjskolen Sønderborg, Sønderborg Skatehal og Sønderborg Kommune

 

Recent Posts