KAMPAGNER

Flere børn på gaden

’Flere børn på gaden’ er sat i verden for at sætte fokus på den tendens, vi ser i hele Europa: at børn og unge såvel som voksne i højere grad foretrækker selvorganiseret idræt. Idræt når vi har tid og lyst, men også idræt, hvor man selv kan påvirke form og format i et socialt fællesskab.

VIGGE 10 ÅR

På gaden siden 2013

MALIK 8 ÅR

På gaden siden 2013

CLERISSA 12 ÅR

På gaden siden 2013

LENNOX 6 ÅR

På gaden siden 2015

VIGGE 10 ÅR

På gaden siden 2013

MALIK 8 ÅR

På gaden siden 2013

CLERISSA 12 ÅR

På gaden siden 2013

LENNOX 6 ÅR

På gaden siden 2015

Invitationer fra gaden

‘Invitationer fra gaden’ var et forsøg på at få de danske politikere i tale. Vi ville få dem til at se de store potentialer, der er i gadeidrætten i Danmark. Med hjælp fra en gruppe studerende fra DMJX, inviterede GADEIDRÆT lokale og nationale politikkere til Gadeidrættens Dag. Vi forsøgte at fange deres opmærksomhed ved at bruge deres egne udsagn fra sociale medier. Hvis ikke de ville lytte til os, ville de måske lytte til dem selv. Vi fortsatte samme kampagnen i 2017 med en håndfuld nye politikere.

2017

IDEA CRED. Christine Jensen, Marie Christine Frederiksen & Cecilie Jelstrup Larsen

Små historier fra gaden

‘Små historier fra gaden’ er nogle små videoer, som vi har valgt selv at producere for at fortælle alle de ‘feel-good’ historier, vi er med til at skubbe i gang med bevillinger til gadeidrætsprojekter. I disse videoer fortæller ansøgerne, med deres egne ord, deres erfaringer og oplevelser med at have søgt støtte hos GADEIDRÆT.