PRAKTIKANT TIL DEN NATIONALE PLATFORM FOR GADEIDRÆT

Brænder du for at gøre en forskel for børn og unge? Vil du være en del af en platform, der skal udvikle og udbrede gadeidrætten i hele Danmark?

Har du interesse for streetkultur og lyst til at prøve din faglighed af i praksis? Så er du måske Den Nationale Platform for Gadeidræts praktikant i efterårssemesteret.

praktikant-billede

 

PLATFORMEN FOR GADEIDRÆT

Den Nationale Platform For Gadeidræt er en platform for alle, der brænder for gadeidræt. Platformen er med til at udvikle og udbrede gadeidrætten i hele Danmark. Den Nationale Platform for Gadeidræt – også kaldet Gadeidræt – skal understøtte landets mange ildsjæle og puste liv i nogle af de initiativer, der ulmer i det danske street miljø. Gennem økonomisk støtte, vidensdeling og rådgivning, styrker platformen de selvorganiserede fællesskaber på gaden, så idrættens sociale, sundhedsmæssige og kreative potentialer kan komme flest muligt til gavn.

STILLINGEN


Som praktikant for Platformen for Gadeidræt vil du varetage specifikke opgaver inden for dit kompetenceområde og være inde over den generelle drift. Hverdagen vil derfor være en kombination af fagligt relevante projektopgaver, administrative opgaver og praktiske opgaver på kontoret. I Platformen for Gadeidræt vil du samtidig blive en del af et levende, ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø med mulighed for at få ansvar, lære og sætte dit præg på opgaverne. Platformen er hosted af GAME, som vi deler kontor med.

DU FÅR:

  • Mulighed for at bruge dit talent til at gøre en forskel for børn og unge
  • Mulighed for at blive en del af et nyskabende initiativ og være med til at løfte en ambitiøs målsætning
  • Berøring med en mangfoldighed af interessenter – herunder donor, bevillingsudvalg, kommuner, gadeidrætsorganisationer og lokale ildsjæle
  • Mulighed for at arbejde med kommunikation på mange forskellige planer
  • Sparring og support fra resten af organisationen

VI FORVENTER AT DU 
er god til at indgå i sociale sammenhænge, kan arbejde selvstændigt og i teams, kan tage ansvar, er indstillet på at lære og har en faglighed, som kan komme i spil.

 

TILTRÆDELSESDATO er snarest efter 3. august 2015

ARBEJDSTID vil være ca. 32 timer om ugen i en periode på 5-6 måneder.

ARBEJDSSTED
 er i GAME København på Enghavevej 82D i København.

ANSØGNING 
skal sendes til sc@gadeidraet.dk som en (1) samlet PDF-fil inkl. CV. Emnet på e-mailen skal være ”Praktikant”

ANSØGNINGSFRIST
 er den 17. maj 2015. Samtaler vi blive afholdt kort herefter.

 

YDERLIGERE INFORMATION – 
Ring til os på hverdage på 7020 8323 og spørg efter Semir Catovic eller Søs Bondo

 

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Recent Posts
praktikant-billede