Toniah Pedersen GADEIDRÆTs ambassadør

Toniah Pedersen eller streetdance-dronning, som hun kaldes i folkemunde er autodidakt koreograf og danser. Hun har arbejdet med internationale navne som Mary J. Blige og Backstreet Boys. Toniah har også været med i programmer som X-Factor og Voice Junior og har derudover arbejdet på teaterproduktioner på Østre Gasværk og Takkelloftet i Operaen. Hun har desuden sat sine egne danseforestillinger op i Dansehallerne – senest en forestilling hvor musikken var af Malk De Koijn. Alligevel vender Toniah ofte tilbage til gaden og den urbane dans som startede det hele for hende.

Den urbane dans var den første dans for mig. Gadeidrætten, og her iblandt streetdans, åbner hele tiden op for nye former at bevæge sig på lige såvel som den åbner byen op og skaber nye synergier. Det er noget af det som gør gadeidrætten super spændende i min optik”,  siger Toniah Pedersen.

Toniah-lille

“Jeg støtter op om Platformen for Gadeidræt fordi jeg mener, at det er vigtigt at der bliver skabt en fælles stemme for de alternative genrer på gadeplan. De er et alternativ til det traditionelle foreningsliv – et alternativ som er mere tilgængeligt. Det er ikke kompliceret at gå ned på gaden til det lokale basketspot eller skatepark og få prøvet det af, se hvad man kan, og om det er noget man vil.  Jeg tror på, at vi kan få mange flere aktive børn og unge, hvis vi introducerer dem til gadeidrætten.
– Det er bare med at komme igang”, siger Toniah Pedersen.

I GADEIDRÆT  er vi stolte af at have Toniah som ambassadør, og ser frem til et fantastisk samarbejde.

 

Recent Posts