VI SØGER FRIVILLIGE MEDLEMMER TIL BEVILLINGSUDVALGET 

Vil du være med til at bidrage til udviklingen af gadeidræt i Danmark? – Så skal du læse med her!

GAME driver den Den Nationale Platform for Gadeidræt – også kaldet GADEIDRÆT, som arbejder for at understøtte og udvikle gadeidrætten i hele Danmark. Det gør vi via rådgivning, videndeling og uddeling af puljemidler til gadeidrætsprojekter.

Med 10,5 millioner kroner i rygsækken fra Nordea fonden og en ambitiøs målsætning om at nå ud til 300.000 aktive børn og unge, vil bevillingsudvalget sammen med sekretariatet være med til at understøtte og udvikle gadeidrætten i Danmark.

Nu har du mulighed for at komme med om bord. Tre gange om året indstiller sekretariatet GADEIDRÆT projekter til et frivilligt bevillingsudvalg, som behandler de indstillede projekter. Sammen med sekretariatet skal du som udvalgsmedlem være med til at kvalitetssikre, vurdere og udvælge, hvilke projekter der skal støttes og dermed være med til at sætte retningen for gadeidræt i Danmark.

Vi lægger vægt på:

  • Viden og erfaring inden for gadeidræt lokalt og nationalt
  • Erfaring med DIY og  byggeprojekter
  • Erfaring med afvikling af events og camps
  • Forståelse for projektbudgetter og drift
  • Har et bredt netværk i gadeidrætsmiljøet

Du skal inden den 7. januar sende os en mail eller en video, der kort beskriver, hvorfor det netop er dig vi skal vælge. Vi lægger vægt på de ovenstående kriterier, på demografisk og geografisk fordeling for at sikre en bred faglig viden i bevillingsudvalget. Arbejdet er frivilligt, men vi dækker naturligvis udgifter til transport og forplejning i forbindelse med opgaverne.

Tilbagemelding forvendtes senest den 15. januar 2018

Som udvalgsmedlem er du forpligtet i en minimumperiode på et år.

Har du brug for yderligere info, kan du kontakte Semir Catovic på tlf. 53545492 eller mail  sc@gamedenmark.org eller Søs Bondo på tlf. 23413354 eller mail sb@gamedenmark.org  

 

Recent Posts